DS PH200M 39MM: EN VIRTUELL FAVORITT BLIR TIL VIRKELIGHET

DS PH200M er en av de mest populære klokkene i Certina-kolleksjonen. Den nyeste versjonen beviser også hvor godt det tidløse årgangsdesignet virker i et mindre format. Modellen er utstyrt med raffinert perlemor, svart keramikk og gnistrende diamanter på en rem formet av bærekraftig #tide ocean material®. På innsiden et høyteknologisk, automatisk urverk utstyrt med en antimagnetisk NivachronTM balansefjær som sikrer maksimal pålitelighet. Tilhengere av merket er spesielt ivrige etter å få se den nye modellen: en internasjonal konkurranse ga dem mulighet for første gang til å påvirke designet av en Certina-klokke.

I to uker hadde klokkeentusiaster en mulighet til å velge mellom forskjellige elementer: bezelring, urskive, visere, rem og til og med emballasjealternativer konkurrerte om stemmer i mars 2021. Designet som gikk av med seieren er eksepsjonelt sofistikert og tillitsvekkende. Klokken med en diameter på 39 mm stilles ut i en urkasse av rustfritt stål med svart urskive av iriserende perlemor med elleve diamantindekser. Funksjonelle egenskaper inkluderer et datovindu i kl. 3-posisjon, skrukrone og en enveis, roterende bezelring med ripefast, svart keramikk; både bezelringen og de rosegull fargede viserne har strålende Super-LumiNova®-hovedpunkter.

Klokkens rem og innpakking er laget med bærekraft i tankene. Den antrasittfargede, syntetiske remmen er laget av #tide ocean material®. Navnet sier alt: plastavfall høstet fra havet sirkuleres opp til robuste klokkeremmer av høy kvalitet. Klokkens emballasje er svart og gull og består av miljøvennlig papp, som er enkel å resirkulere. 

Som sin storesøster, har denne klokken et Powermatic 80-urverk med en antimagnetisk NivachronTM balansefjær som kan beundres i denne nye modellen gjennom bakdekselet av safirkrystall. En gangreserve på opptil 80 timer gir maksimal autonomi på travle dager, forsterket av DS Double Security-systemet og vannmotstanden på opptil 20 bar.