Bestill Service

Vi kan hjelpe deg med service og verditakst

Autorisert urmaker

Hos Urmaker Sindsen reparer vi alle typer ur og de fleste merker. Vi er autorisert serviceverksted for Certina, Tissot, Longines, Rado, Edox, TAG HEUER, Seiko og Casio. Vi er også spesialister på gamle klokker og ur. Vi er en av få i landet som fortsatt reparerer og overhaler gamle vegg og gulvur. Denne typen service har vi holdt på med siden oppstarten i 1916 og vi opplever at mange fortsatt ønsker liv i arvegodset. Hos oss kan du komme innom med klokken din for uforpliktende tilbud uten å avtale på forhånd. Vi har også ett godt nettverk for henting og levering av gulv og vegg ur på østlandet.

Spør oss! Ingen oppgave er for liten og ingen for stor. Ta kontakt med oss eller kom innom med klokken så hjelper vi deg.

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Important: Delete this tip before you publish the form.
Navn(Påkrevd)
E-post(Påkrevd)
Adresse(Påkrevd)
Service valg(Påkrevd)