CERTINA FORNYER PARTNERSKAPET MED VISMA SKI CLASSICS

Certina vil være tilbake på sporet igjen i år, og fungere som partner og tidtaker for kvinnelige og mannlige langrennsløpere i Visma Ski Classics Pro Tour. Den sveitsiske urmakeren har fornyet partnerskapet sitt med langløpscupen de har støttet siden begynnelsen av 2021. Visma Ski Classics Pro Tour starter sin tolvte sesong 18. desember med førsesongarrangementet i Orsa Grönklitt, Sverige.

Daglig leder i Certina, Mark Aellen, betegnet merkets langrennsengasjement som en ekte hjertesak: “Vi er svært stolte over å utvide støtten vår til tidtaking og hastighetskontroller for disse fremragende idrettskvinnene og -mennene. Visma Ski Classics-skirennene og -deltakerne deler de samme verdiene som vårt merke og våre produkter: Varig, tidløs, elegant og solid. Vi gleder oss til en flott sesong full av begeistring og begivenheter.»

Rennserien varer fra 18. desember 2021 til 9. april 2022 med tilsammen 15 arrangementer over 12 helger i 8 forskjellige land og en samlet renndistanse på 810 km. Konkurransene fører profesjonelle team og amatørskiløpere gjennom noen av Europas vakreste langrennsløyper og har vist seg å være svært populære hos vinteridrettsentusiaster. 

Daglig leder i Visma Ski Classics, David Nilsson, kommenterer: “Vi gleder oss stort til å videreføre vårt samarbeid med Certina. Certina er et tradisjonelt klokkemerke med en historie og kjerneverdier vi føler oss i slekt med. Certina har lenge vært en aktiv sponsor for andre idrettsgrener. Vi opplevde den høye profesjonaliteten forrige sesong med stort engasjement fra merkets side. Vi er stolte over å presentere Certina som vår offisielle tidtakingspartner for kommende sesonger!” 

Certina er svært fornøyde med å være en del av dette idrettsfellesskapet. Merket ser også frem til å tildele vinnerne en perfekt følgesvenn på håndleddet: En stilig og robust Certina-klokke.