Certina DS Action 34,5mm

Certina DS Action 34,5mm

Certina DS Action med en nette diameteren på 34,5 mm gjør at det sporty og elegante armbåndsuret tar seg godt ut, også på smale håndledd. Den runde urkassen i rustfritt stål er utstyrt med en enveis dreibar bezel med keramikkinnlegg som gir klokken et dynamisk preg. Visere og indekser er belagt med Super-LumiNova®. En ekstra glamorøs tofarget variant smykker seg med svart eller hvit perlemor, glitrende diamantindekser og innslag i fargen gult gull. Som alternativ kan det velges modeller med hvit-, blå- eller svartlakkert tallskive og rustfritt stål.
 
Når det gjelder sikkerhet og motstandskraft i alle livssituasjoner, ivaretas dette av den ekstra robuste bearbeidingen etter prinsippet om dobbel sikkerhet (DS). Skrubaklokk møter en beskyttet skrukrone. På innsiden tikker det notorisk pålitelige Powermatic-80-automatikk-urverket med inntil 80 timers gangreserve.

Det er havene som har gitt navnet til den blå planeten. De er opphavet til alt liv, hjemmet til utallige legender og steder med enorm lengsel. Certina vender stadig tilbake til havet for inspirasjon. Det siste uret, den nye DS Action 34,5 mm, har både en umiskjennelig maritim stil og absolutt robust presisjon og pålitelighet. Generelt er dette moderne armbåndsuret preget av motsetninger: en diminutiv kasse møter dynamisk sportslighet, satengbørstet stål motvirkes av skinnende aksenter, og moderne design rammer tradisjonell mekanikk. 

Modellene er på lager for umidelbar levering!