CERTINA DS-7

CERTINA DS-7: EN NY KOLLEKSJON MODERNE SPORTSLIGHET

Det er mange gode grunner til å drive med sport, og den sveitsiske klokkeprodusenten Certina har nå dedikert en ny kolleksjon til denne fargerike varianten. DS-7 passer perfekt til den aktive livsstilen i det 21. århundre: Fra modeller med tre visere til kronografer, fra kvarts til automatiske urverk, den nye urfamilien tilbyr et bredt spekter av dynamiske ur som gir Certina-sportsklokketradisjonen et ungdommelig utseende med sitt klare, moderne design.

En ny urfamilie

DS-7 fører sportslighet til håndleddet! For kjennere av historiske klokker kan synet av dem bringe tilbake minner. Designet til den nye produktlinjen går tilbake til en modell på 1970-tallet, men omtolket på en resolutt moderne måte, med dynamiske linjer, moteriktige detaljer og maksimal bestandighet. To modeller vil bli presentert på premieren: en automatisk treviser-versjon og en kvartskronograf.

Klar og fokusert: DS-7 Powermatic 80

Den mekaniske modellen med timer, minutter, sekunder og dato er plassert i en rustfri stålkasse med en diameter på 39 mm. Den drives av en Powermatic 80-Kaliber med en antimagnetisk NivachronTM-spiralfjær, som kan beundres gjennom en safirkrystall-bakside. På forsiden bringer fargerike urskiver, for eksempel mørkegrønn med en sol-finish, farge inn i bildet. Tydelige indekser og visere sørger for klarhet, også i mørket takket være det omfattende Super-LumiNova®-belegget. Armbåndet i rustfritt stål, som ser ut til å gå direkte inn i urkassen, er nyutviklet og understreker dermed klokkens stilige karakter og høye kvalitet. 

Edel sportslighet: DS-7 Chronograph

Den nye DS-7 kronografen med PrecidriveTM Quartzkaliber i en rund kasse av rustfritt stål med en diameter på 41 mm er i det minste sportslig. Time-, minutt-, liten sekund- og datovisningen kompletteres av en stoppsekund-visning i midten, med en 1/10-sekundsvisning og en 30-minutters teller. En tachymeterskala på den smale rammen gjør det enkelt å måle hastigheter. Enten med metallisk glans eller veldig kul i børstet sort – disse klokkene er moderne klassikere som du vil ha på deg dag etter dag!