Edox Delfin Mecano Green Moss

DELFIN MECANO – URBAN DYKKERKLOKKE
Delfin Mecano fra Edox har vært en kjempehit blant klokkeelskere over hele verden. Nå utvider den sveitsiske urmakeren Delfin Mecano-familien med en ny modell med et sofistikert, kult fargevalg. Blandingen av skifergrå ramme og lugs, matchet med en mosegrønn reim og skjelettformede aksenter på urskiven, presenterer et eventyrlig, men subtilt ur på håndleddet.
Og selv om fargene kan gjenspeile en ny estetikk, har Delfin Mecano fortsatt all den tekniske, ingeniørmessige og designmessige trolldommen som har gjort den til en internasjonal bestselger og stolt blitt kalt «vannmesteren» av dykkeklokker da den først ble lansert mer enn for 60 år siden. Takket være det innovative doble O-ring-tetningssystemet, skrukrone og forsterket baklokk som beskytter den mekaniske bevegelsen, kan Delfin Mecano tikke bekymringsløst i dybder på 200m.
Den skjelettformede designen lar brukeren få et glimt av de fascinerende, intrikate bevegelsene til Automatikk Caliber 853 verket. Og når den er under vann eller i lite lys, tilbyr Delfin Mecano krystallklar avlesning av tiden, takket være SuperLuminova-belegg på visere og indeksene. Delfin Mecanos 12-sidede ramme gjenspeiler formen til klassiske Delfin-modeller fra 1970-tallet og er en påminnelse om at selv om Edox kontinuerlig flytter grensene for urproduksjon, husker den alltid arven sin.
Robust, stilig og praktisk, Delfin Mecano er det perfekte håndleddstilbehøret for styrrommet, stranden, travelheten i storbyen, ensomheten i fjellene – eller i sitt element som «Water Champion».

Modellene

Kjøp Edox delfin Mecano her.

Se alle modeller