Viser alle 5 resultater

Bruno Söhnle

I 1957 kom Bruno Söhnle inn i familiebedriften «Heges» klokkefabrikk. Selv om han var bare 17 år gammel, ble han fascinert av tanken på å integrere den nyeste teknologien i en klokke på en persons håndledd. 10 år senere, viet han seg til produksjon av armbåndsur under forskjellige merkenavn.

Imidlertid ble veien til sitt eget klokkemerke preget av mange prøvelser. Men av ren kraft av hans vilje og utholdenhet til utforming av klokker, fikk han endelig suksess. I året 2000, på sin 60-årsdag, den energiske entreprenøren, Bruno Söhnle, ga seg selv en gave fra sitt eget klokkemerke. I Glashütte, en by i Sachsen, først startet han med å lage klassiske armbåndsur med quartz urverk. «Dette trinnet», sier Bruno Söhnle, «var starten på min beste tid.» Og dette er hvordan slagordet for Bruno Söhnle merket ble født.

«Facetta 1957» er den siste klokke påvirket og inspirert av Bruno Söhnle og reflekterer fasetter av livet: gode og dårlige tider, oppturer og nedturer – de er alle symbolisert med polert, matt, skrå og flate fasetter på kassen. Dermed en klokke ble opprettet, som representerer svært personlig symbol på sitt eget liv, ett filosofisk ur full av personlighet og karakter.

På salg!
På salg!
På salg!
6 190,00 kr
På salg!
4 490,00 kr
På salg!
3 990,00 kr